Marloes in the USA

Een dag in mijn leven

Hee!

Hier een filmpje van hoe een schooldag er bij mij uitziet. Om 5.50 opstaan en om 16.00 weer thuiskomen. (En in het geval je aan sport doet ben je pas om 7/8 uur thuis).

Het beeld is niet heel scherp, geef youtube maar de schuld daaraan haha

Filmpjes van de Cheerleaders / koor/  band van mijn school volgen!

Liefs, Marloes

Reacties

Reacties

Fenna

superleuk om dat zo te kunnen zien hoe anders het is bij jou! Ik heb die va Meghan ook bekeken en die is ook weer heel anders, maar heel leuk. Ik ga er ook over nadenken om er eentje te maken over mijn californie-schooldag :)

Liefs, Fenna

mama

Knap gedaan hoor dat filmpje met die muziek erbij.
De schoolluitjes zijn wel erg saai gekleed zeg met al die sweatshirts, maar dat ben jij nu al gewend! Liefs mam.

Dries Kremer

Heey

Dat ziet er wel vetjes uit! Maar tis best zwaar heb ik het idee :-) Elke dag vroeg opstaan enzo...maar tis nog leuk genoeg?

Dries

Ellen

leuk om te zien, hoe jou dag eruit ziet.
Heb ik zo ook kunnen kijken hoe jij elke dag naar school rijdt en hoe de school eruit ziet.
En natuurlijk de yellow cabs.

dikke knuffel Ellen

Lydia

Heel leuk filmpje! indd wat fenna zegt het is allebei zoooo anders! Bij ons zitten er in elke klas op z'n minst 40 leerlingen en ik hoef maar 10 minuten in de auto te zitten naar school, en de zon schijnt altijd haha! ik moet ook maar is een filmpje gaan maken:)

Hanneke

Lieve Marloes, ik word door je blog en je moeder op de hoogte gehouden van al het wel en wee in de States. Ik hoop dat er nu wat last van je is afgevallen. Probeer nog even te genieten van dit avontuur want dat is het. Het is niet iedereen gegeven zo'n tijd bij een ander gezin te zijn op een ander continent in een totaal andere cultuur. Hiermee leer je de verschillen in culturen kennen en dat is erg interessant kan ik je zeggen. Ik heb er in mijn werk dagelijks mee te maken. Haal eruit wat erin zit! Je weet nooit waar het nog goed voor is. Lieve meid. Hou je haaks. Kerst en Oud en Nieuw zijn daar ook anders. Niet vergelijken maar slechts in je opnemen is het devies. Ik hoop dat je toch een hele "warme"kerst zult hebben en een onwijs goed 2012!
Liefs Hanneke

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active